Nieuwe software, betere service

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Dat geldt ook voor ons.

Ook in 2017 willen wij u of uw bedrijf van dienst zijn met goed advies en nog betere service.

Om die reden maken wij gebruik van een nieuw systeem, dat ons nog beter in staat stelt die ambitie waar te maken.

Wij zijn u graag van dienst met het afsluiten van verzekeringen, maar wij begrijpen dat u deze soms liever zelf vergelijkt en afsluit. Dat kan vaak prima! Als u besluit uw verzekeringen online af te sluiten dat scheelt dat ons werk en daarom belonen wij u met een nog scherpere premie. U krijgt dan 5% (aanvullende) korting op uw premie. Met onze verzeker jezelf module kunt u vergelijken tussen verschillende verzekeraars en dus weet u zeker dat u de laagste premie betaalt.

Direct online vergelijken en een verzekering afsluiten

Geld maakt niet gelukkig, of toch wel?

Iedereen kent het spreekwoord dat geld niet gelukkig maakt. Maar is dat echt zo? Daarover zijn de meningen verdeelt.

Waar men het meestal wel overeens is, is dat geld een middel is en geen doel.

Natuurlijk helpen wij u graag met nemen van verstandige financiële beslissingen. Maar dan blijft de vraag nog steeds wat men met het geld doet.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het kopen van een goed vaak wel direct tot plezier leidt, maar dat het plezier aan de aankoop van een dergelijk object al weer snel voorbij is. Het kopen van de nieuwste IPhone, maakt dus op de korte termijn gelukkig.

Hetzelfde onderzoek heeft uitgewezen dat wie op lange termijn gelukkig wil zijn met zijn uitgaven investeert in ervaringen. Een dag leuke dingen doen met het gezin of het verwezenlijken van het jarenlange plan een fietstocht te maken langs de Franse kastelen maakt uiteindelijk gelukkiger dan het kopen van een ‘ding’.

Binnenkort kunt u op onze website meer lezen over dit onderzoek en natuurlijk helpen wij u graag met het realiseren van uw plannen!