Natuurlijk wilt u dat uw vermogen groeit.  Maar, zonder doel, geen belegging. Maar wat is uw doel eigenlijk, wanneer moet het behaald worden en haalt u uw doel eigenlijk wel, ook in een turbulente markt?

In een wereld die al complex genoeg is, maken wij uw financiën inzichtelijk en dat doen we door een uiteindelijk te komen tot de kern die wat ons betreft op 1 A4 kan staan.

Wij helpen u met het met bepalen van uw doel, en controleren regelmatig of u dit doel wel haalt. De beurs kan een jaar tegen zitten, en dat behoeft niet zo erg te zijn, maar wat als de resultaten over langere tijd achterblijven?

Met Jackson Steinem bent u er zeker van dat uw beleggingsdoel ook daadwerkelijk behaald wordt.

Dat doen we door een gestructureerde aanpak en een degelijke analyse. Dat doen we door zaken niet moeilijker te maken dan ze zijn en door ons te onthouden van allerlei nutteloos jargon.

Johan Cruijff zei niet voor niets ooit ‘Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.’ Dit geldt ook voor beleggen.

Beleggen is simpel, maar het moeilijkste is simpel beleggen. Maar wanneer koop je of verkoop je? Waarin moet je beleggen? Moet je eigenlijk wel beleggen?

Met al deze vragen helpen wij u en uiteindelijk leidt dat tot een plan, dat in overleg met u, periodiek wordt getoetst.